Trainees gezocht

Bouw jij mee aan de toekomst van onze woningcorporaties?

Wij zoeken trainees voor ons nieuwe trainee-programma 2021-2023!

start in november 2021

Ben jij maximaal twee jaar geleden afgestudeerd op HBO- of WO-niveau?

(bijvoorbeeld in de richting van vastgoed, bedrijfskunde, (technische) bestuurs- of organisatiekunde, rechten, sociale geografie/planologie, bouwkunde, sociologie, (bedrijfs-)economie, HRM, (marketing)communicatie, ICT, financiën enzovoorts)

en zoek je een baan waarin:

 • je volop werkt aan je persoonlijk leiderschap?
 • je continu wordt uitgedaagd om je inhoudelijk te ontwikkelen?
 • je binnen korte tijd je eigen verantwoordelijkheid krijgt in projecten?
 • je werkt in een organisatie met een maatschappelijke opdracht?

Lees dan vooral verder…

Wat ga je doen?

Je gaat in je vakgebied werken én aan de slag met vraagstukken over bijvoorbeeld wonen & wijken, vastgoed, financiën, bedrijfsvoering of ICT. Je krijgt afwisselende opdrachten en kunt met jouw creativiteit onze corporaties inspireren. Wij zoeken ondernemende trainees die binnen en buiten de grenzen van hun eigen expertisegebied de corporaties inspireren met nieuwe inzichten.

Waar ga je werken?

In twee jaar werk je als trainee telkens acht maanden bij een van de deelnemende corporaties. Kleine, middelgrote en grote corporaties komen voorbij, allemaal met hun eigen dynamiek en vraagstukken. Maar allemaal aantrekkelijke werkgevers. Met jouw frisse en creatieve blik ben jij voor de corporatie van toegevoegde waarde.

De corporatiebranche heeft als maatschappelijk opdracht om voor goede en betaalbare huurwoningen te zorgen voor mensen die dat nodig hebben. Onze branche is volop in beweging op thema’s als duurzaamheid, leefbaarheid, huisvesten van kwetsbare mensen en betaalbaar wonen.

Waaruit bestaat het trainee-programma?

Het is een programma waarin je je professioneel en persoonlijk ontwikkelt. Je gaat aan de slag met opdrachten en projecten, maar draagt ook je steentje bij aan het reguliere werk dat verzet moet worden. Inhoudelijk word je bijgespijkerd op het brede werkgebied van de corporaties. Je gaat op werkbezoek en volgt een persoonlijk ontwikkelprogramma. Samen met je collega-trainees neem je deel aan leerzame dagen die gaan over persoonlijk leiderschap. Je wordt gecoacht, hebt intervisie met elkaar en je wordt begeleid door de corporatie zelf maar ook vanuit Expeditie Loopbaan krijg je ondersteuning.

Wie zoeken wij?

Ben je maximaal twee jaar geleden op HBO- of WO-niveau afgestudeerd, dan kun je zeker reageren!

Het is fijn als je over een aantal van de volgende competenties beschikt:

 • ambitieus en maatschappelijk betrokken
 • proactief, zelfstandig, initiatiefrijk en daadkrachtig
 • goede communicatieve vaardigheden
 • sociaalvaardig en empathisch
 • analytisch en projectmatig
Wat bieden we?

Wij bieden jou een traineeship waarbij je drie verschillende corporaties leert kennen in twee jaar tijd. Daarnaast word je met een persoonlijk ontwikkelprogramma begeleid in je professionele rol.

Het salaris voor deze functie begint bij € 2.615,- op basis van een 36-urige werkweek (schaal F – instapsalaris-cao Woondiensten) en gedurende je traineeship wordt dit salaris verhoogd. Een verklaring omtrent gedrag is onderdeel van de procedure.

Ga mee op Expeditie Loopbaan!

Heb je zin om jouw grenzen te verleggen in ons trainee-programma 2021-2023? Verras ons met je creativiteit waarin je je motivatie met CV verwerkt. Stuur dit vóór woensdag 1 september naar info@expeditieloopbaan.nu.

De eerste gesprekken zijn gepland op woensdag 8 september en vrijdag 10 september, de tweede gesprekken op woensdag 15 september en de matchingday op woensdag 22 september. Houd je alvast rekening met deze data?

Kijk voor meer informatie dit traineeship op https://www.expeditieloopbaan.nu/traineeprogramma-2019-2021/ of neem contact op met de projectleiders van Expeditie Loopbaan:

 • Ingrid van Loon op tel. 06-34194644
 • Evelijn Wegink op tel. 06-23941416
Wie zijn wij?

Expeditie Loopbaan is een samenwerkingsverband in de regio Brabant. Met 26 corporaties werken we samen aan het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent. Met veertien van deze corporaties bieden we gezamenlijk afgestudeerde HBO- en WO-’ers de unieke kans om in november 2021 te starten met ons uitdagende traineeprogramma voor twee jaar.