Veranderende samenleving en technologie

Inspiratie sessie met Ruud Veltenaar 27-09-2022

Hij zou ons van de stoel blazen, we zouden onder de indruk zijn en bovenal zouden we nieuwe inzichten krijgen die ons in beweging gaan zetten. Met een open mind, open heart en open will zijn we er afgelopen dinsdag vol ingegaan, het inspirerende verhaal van Ruud Veltenaar. Daarna in werkgroepen van leidinggevende en andere beleidsmakers van de 28 corporaties aangesloten bij Expeditie Loopbaan te discussiëren over wat het meeste bij is gebleven over het verhaal van Ruud Veltenaar, welke rol we als corporaties hierin kunnen oppakken, welke visie op korte en lange termijn daarbij hoort en welke eerste stap jij als individu kan zetten.

Van doel naar de bedoeling, gaan we voor ‘the best of the world’ of voor ‘the best for the world’ en breng jezelf als mens aan tafel. Wauw! Van onze stoel geblazen. De teksten van Ruud blijven nadenderen!

Dank je wel Christa Uithol, Tom Ramakers, Evelijn Wegink voor de organisatie en samen met Lyane Saarberg, Marjanka Houben, Lilly van Zundert voor de begeleiding van de werkgroepen!