Tonny van Eekelen

Jouw vraag over de arbeidsmarkt en wat je het beste kunt doen, wil ik graag met jou beantwoorden. Jij bent natuurlijk zelf degene die aan het stuur zit, maar een beetje hulp bij het navigeren in dit (misschien voor jou onbekende) bos, mag je van mij verwachten.
En dat is juist ook het leuke aan deze matchmakersrol. Want als allround HR vrouw in het vakgebied en al jaren werkzaam binnen de sector, weet ik wat er speelt. Het (West)Brabantse is mijn werkgebied en mijn netwerk (intersectoraal) is dan ook hier grotendeels te vinden.
Wil jij je verder ontwikkelen, maar vind je het lastig waar je moet beginnen met contacten leggen, of zou je graag een project willen doen, of hoe kom je in beeld bij een organisatie, dan kan ik je hierbij ondersteunen. Graag zet ik mij in om jouw kansen te vergroten.
Wil je sparren en overleggen wat de mogelijkheden zijn, neem dan gerust contact met me op.

Mijn achtergrond is HBO AP/PB, verschillende post HBO opleidingen, NLP, coachen en adviseren. Ik werk als P&O adviseur bij Alwel. Ook zit ik in de klankbordgroep van Aedes inzake Arbeidsvoorwaarden – CAO, ben lid van het ACE netwerk.

Groetjes,

Tonny van Eekelen

Contactgegevens

Functie: Stichting Alwel, als P&O adviseur

Mail: t.vaneekelen@alwel.nl

Tel: 06-10982794

LinkedIn: Tonny van Eekelen

Bereikbaar: ma, di, do en vrijdag.