Coaches helpen je online

Ook in deze ongewone tijd gaan de coachactiviteiten van Expeditie Loopbaan gewoon door. Onze enthousiaste coaches kunnen jou online voorzien van goede adviezen, tips en ondersteuning bij loopbaanvragen.
De aanmeldprocedure blijft ongewijzigd.

Onze financiële coach Jan staat (digitaal en telefonisch) klaar voor jou om je te helpen met jouw financiële vraag.
Wil jij graag met Jan sparren over een financiële vraag?
Neem dan contact op met Sandra Biemans (intaker) zodat zij je met hem in contact kan brengen. Of lees hier alvast de tips die ze op papier gezet hebben.

Onze coachpool

Coaches

Soms loop je tegen dingen aan in het leven waar je zelf niet makkelijk uit komt. Je hebt leuke collega’s en het werk doe je prima maar is dit wat je echt wilt? Je hebt overtuigingen waarom je niet doet wat je echt zou willen doen. Het lukt je maar niet om die eerste stap te zetten. Maar waarom zet je niet die ene stap? Wat houdt jou tegen? Je zoekt daarom iemand die onbevangen naar jouw verhaal luistert, die jou een spiegel voor houdt en die samen met jou kijkt naar hoe je het beste uit jezelf kan halen en wat daarvoor nodig is. Als je dat inzicht hebt, dan ga je concrete stappen zetten om tot het beoogde resultaat te komen. En dat inzicht geven, dat is wat een coach kan doen.

Onze coachpool bestaat uit coaches met ieder hun eigen opleiding en specialiteiten. Neem contact op met de intaker om te bespreken welke coach het beste bij jou en jouw vraag past. Vanzelfsprekend wordt jouw aanvraag anoniem en vertrouwelijk behandeld.

Financiële coach

Hoe kun je werken en leven zoals je dat graag zou willen zonder dat je bij de eerste gedachte hierbij aan inkomen en uitgaven al meteen je droom laat varen. Een vaak gemaakte opmerking is dan ook, “Maar kan ik me het werk waar ik blij van zal worden, maar ook met andere arbeidsvoorwaarden, wel veroorloven? We hebben rekeningen te betalen!” Er is veel behoefte aan inzicht in mogelijkheden. Binnen Expeditie Loopbaan hebben we een financiële coach die je hierbij kan bijstaan. Deze kan je handvatten geven waarmee je verder kunt, en wil je graag inspireren om je doel te gaan bereiken!

Voor onder andere de volgende onderwerpen kun je terecht bij de financiële coach:

  • Fiscaliteit gericht op de particulier (Inkomsten- en Loonbelasting, Toeslagen)
  • Pensioenen
  • Verzekeringen
  • Hypotheken
  • Sparen
  • Budget coaching
  • Ontslagwetgeving
  • Startersbegeleiding bij zelfstandig ondernemerschap

Samen aan de slag om je droom dichterbij te laten komen of deze zelfs te verwezenlijken? Neem dan contact op met de intaker om in contact te komen met de financiële coach.

Matchmaker

Je weet wat je wilt en je bent nu op zoek naar een kruiwagen, een netwerk, een verbinder. Neem dan rechtstreeks contact op met onze matchmaker. Zij zorgt namelijk voor de verbinding tussen mens en organisatie, binnen en buiten de sector. Zij helpt je een nieuw project, een stage of zelfs een nieuwe baan te vinden. Natuurlijk met alle privacy als jij dat wenst.

Onze Intaker

Sandra Biemans

Intaker

Onze Coaches

José Brekelmans

Loopbaancoach

Ester Brok

Coach

Bert Vos

Coach

Onze Financiële Coach

Jan van der Meer

Financieel Coach

Onze Matchmaker

tonnyvane

Tonny van Eekelen

Matchmaker