JEL training: Laat zien wie JIJ bent! 27 juni 2024

We doen weer eens wat anders met JEL (Jong Expeditie Loopbaan): op 27 juni organiseert JEL een verrassende training waarin je jezelf leert profileren met kleding- en kleurkeuzes die je maakt. Met netwerklunch! 

Herma Moolenaar van Mooi Advies leert je van alles over het profileren van jezelf bij anderen. De training gaat over méér dan kleding – de psychologie achter kleuren! Wie ben jij en wat past er echt bij jou? En hoe breng je dit over bij anderen? Op basis van jarenlange ervaring en bewezen onderzoeken neemt Herma je mee in de geheime taal van het gebruik van kleuren.

Je uitstraling is namelijk zó belangrijk. Het is er altijd. Non verbale communicatie. Mensen krijgen een eerste indruk van je op basis van je uitstraling. In een vergadering, een sollicitatie- of salarisgesprek of op een netwerkbijeenkomst. Die indruk is in een paar seconden vastgesteld. Heel snel, wel bepalend.

We maken er samen een interactieve training van. Deze training bieden we, bij genoeg animo, zowel in de ochtend als de middag aan. De training is inclusief netwerklunch. Je loopt met een persoonlijk advies inclusief concrete handvatten hoe jij jezelf het beste kan laten zien de deur uit. Dat wil je!

Ben je erbij?

Hoe, wat, wanneer?

  • Datum: donderdag 27 juni 2024
  • Tijd: van 09.00 tot 13.30 (inclusief lunch) of van 12.30-16.30 (inclusief lunch)
  • Lunch: Je eindigt of start de training met een gezellige netwerklunch.
  • Locatie: Studio Tierelier – Archimedesstraat 91, Breda (op 5 min lopen van station Breda, ook zijn er voldoende parkeerplekken in de nabije omgeving)

Wil je erbij zijn?

Vinden we leuk! Aanmelden doe je via het aanmeldformulier, uiterlijk 21 juni 2024. (vol = vol)
Meld je je aan en kun je onverhoopt toch niet? Dan kun je je nog kosteloos afmelden t/m 21 juni. Als je je later afmeldt, moeten we helaas een no-show fee van €75,- in rekening brengen.

Altijd eerste op de hoogte zijn? Abonneer je dan op de nieuwsbrief van JEL via deze link. Dan heb je de primeur als het om save the dates en uitnodigingen van nieuwe activiteiten gaat!

Wij zijn JEL en wij organiseren activiteiten voor corporatiemedewerkers t/m 35 jaar, die werken bij een corporatie aangesloten bij Expeditie Loopbaan. Met onze events willen we corporatiemedewerkers inspireren, verbinden en ontwikkelen.