JEL invites: lezing Teun Toebes & netwerklunch – 11 mei 2023

Op 11 mei 2023 ontvangen we weer een toffe spreker, namelijk: Teun Toebes. En aansluitend zorgen we voor een netwerklunch. Wil jij erbij zijn? Meld je dan nu aan!

Misschien heb je al wel eens van Teun gehoord of hem voorbij zien komen op LinkedIn bijvoorbeeld. Teun is ruim 2,5 jaar geleden gaan wonen in een verpleeghuis om te ervaren hoe mensen met dementie leven en van ze te leren. Hij staat voor een betere wereld voor mensen die leven met dementie en vindt dat ieder mens recht heeft op een zo’n goed mogelijke levensstandaard, ongeacht leeftijd of diagnose.

Bewoners met dementie zullen in toenemende mate ook in in onze woningen wonen in de toekomst. En alleen door naar mensen met dementie zelf te luisteren kunnen wij hun en daarmee tegelijk onze leefwereld veranderen. Het is volgens Teun hoog tijd dat die werelden samenkomen.

Een inspirerend verhaal over idealen. Zoals altijd zal er genoeg ruimte zijn voor vragen. En na Teun’s lezing ontmoeten we elkaar tijdens de lunch en kunnen we napraten.

  • Datum en tijd: donderdag 11 mei, 10.00 – 13.30 uur
  • Locatie: Cinecitta, Willem II Straat 29 in Tilburg. Vlakbij het centraal station.

Wil je er graag bij zijn?
Meld je dan nu aan via het aanmeldformulier (vol = vol). Aanmelden kan t/m 3 mei. Je kunt er ook voor kiezen alleen naar de lezing te komen en niet mee te lunchen. Andersom (niet de lezing, wel de lunch) is echter niet mogelijk. Dat zie je vanzelf in het formulier.

Altijd eerste op de hoogte zijn? Abonneer je dan op de nieuwsbrief van JEL via deze link. Dan heb je de primeur als het om save the dates en uitnodigingen van nieuwe activiteiten gaat!

Deelname aan deze activiteit is kosteloos voor jou, als medewerker t/m 35 jaar van een bij Expeditie Loopbaan aangesloten corporatie.

Wil je vast meer lezen over Teun? Ga dan naar zijn website.