Marjanka Houben

Welkom!
Al een aantal jaren begeleid ik met veel plezier kandidaten met loopbaanvragen naar hun volgende loopbaanstap. Door mijn persoonlijke aanpak kan ik snel achterhalen wat er écht speelt en wat er nodig is om vooruit te komen. Eerst diepgang zodat je overzicht en inzicht krijgt en dan de praktische uitvoering met een concreet plan naar je volgende loopbaanstap. Mijn bedrijf Floreer.nu bestaat sinds 2009. Ik heb in die tijd met veel plezier een groot aantal medewerkers van allerlei organisaties op het juiste pad kunnen helpen.

Volgende Loopbaanstap
Wil je een volgende stap zetten in je loopbaan of zit je professioneel gezien niet lekker in je vel? Dan kan ik je helpen om weer toekomstperspectief te zien en zelf regie te nemen op je loopbaan.

Floreer nu
Ik vind het belangrijk dat jij na het eerste gesprek al overzicht hebt. Dat je weet waar je naar toe wilt. Hiervoor moet je eerst stilstaan en bewust worden waar je nu staat. Daarna stellen we nieuwe doelen en maken we een plan van aanpak. De inhoud van het traject stemmen we samen af. Ik stel de juiste vragen zodat jij de beste keuzes maakt. En ik geef mijn visie; over welke kwaliteiten ik in je zie en over de haalbaarheid van je plannen en natuurlijk over jouw kansen op de arbeidsmarkt. Mijn aanpak is ontwikkelingsgericht, resultaatgericht en mensgericht. Het uiteindelijke doel is dat jij grip krijgt op jouw talenten en jouw loopbaan. Zodat je professioneel en vaak ook privé, gelukkiger en duurzamer inzetbaar bent. FLOREER NU.

Ik help je graag naar je volgende loopbaanstap en kijk er naar uit om je te ontmoeten! Meer info op www.floreer.nu

Marjanka Houben, ‘s-Hertogenbosch

LinkedIn Marjanka Houben