Leiderschapsprogramma (OBM)
3-daagse training

Omschrijving

Als leidinggevende wil je graag dat je medewerkers gemotiveerd zijn en goede resultaten halen. Je wilt talenten en potentieel benutten. Mensen in beweging krijgen en houden zodat je organisatie en je team voorbereid zijn op de toekomst. Je wilt zorgen voor een veilige en sociale werkomgeving, met aandacht voor een leven lang leren en ontwikkelen. Maar wat nu als je merkt dat ondanks alle communicatie en goede bedoelingen de ontwikkeling van medewerkers achterblijft? Hoe krijg je grip op de situatie en hoe realiseer je je doelen? Dit programma kent een praktische én degelijk onderbouwde aanpak met een combinatie van theorie- en praktijktraining én coaching. Op basis van de wetenschappelijke inzichten van Organizational Behavior Management leer je het beste uit je mensen te halen.

Resultaat

  • Na afloop begrijp je wat de belangrijkste begrippen en concepten zijn van Organizational Behavior Management (OBM) en hoe je deze kunt inzetten om een effectief leider te zijn die dingen voor elkaar krijgt omdat mensen het zelf willen.
  • Je hebt dit bewezen via het examen bij APMG international.
  • Je hebt hiermee geoefend in een praktijksituatie onder begeleiding van een coach.

Doelgroep

Dit programma is geschikt voor ervaren leidinggevenden die willen leren hoe ze het beste uit mensen kunnen halen met zo min mogelijk inspanning. Deelnemers aan dit programma willen zich verdiepen in Organizational Behavior Management en willen de vertaalslag maken naar een vraagstuk uit hun eigen werksituatie rond duurzame inzetbaarheid. Er zijn geen formele ingangsnormen voor de opleiding en het examen in termen van diploma’s of vooropleiding. Wel wordt denk- en werkniveau vanaf mbo aanbevolen.

Datum en kosten

Datum:
3-daagse (25 maart, 8 april en 22 april 2021), 09.00-16.30 uur, online.
Kosten: € 300,00

Klik hier voor aanmelden, meer informatie en andere data

Deze training wordt betaald door een bijdrage van FLOW en het Europees Sociaal Fonds (ESF). Hierdoor zijn de kosten voor deelnemers beperkt tot een bijdrage van € 300,- (vrijgesteld van btw).