Jolanda Graumans

Hoi, ik ben Jolanda Graumans
(jouw coach / ervaringsdeskundige / moeder / vrouw / zus / vriendin / collega / buurvrouw / tante / nicht)

Het is mijn passie om mensen te helpen hun doel te laten bereiken, zodat ze weer gaan stralen en vol zelfvertrouwen het heft in eigen hand kunnen nemen. Het mooie is dat de oplossing uit jou zelf komt. Onbewust weet je namelijk feilloos wat je moet doen om je doel te bereiken. Vaak zijn er belemmeringen en overtuigingen die je tegenhouden. Ik ga graag samen met jou aan de slag met je onderbewuste, zodat jij weer meer balans, energie en plezier krijgt in jouw leven.

Ik heb het altijd interessant gevonden waarom mensen bepaalde keuzes maken en hoe ze zelf de regie in hun leven vast kunnen houden. Dat blijkt nog niet zo makkelijk. Het is mijn passie om mensen te helpen op het moment dat ze het zelf niet meer kunnen. Door de verschillende opleidingen die ik gevolgd heb en mijn eigen ervaringen, heb ik meer dan voldoende bagage om de mensen om mij heen te begeleiden naar een fijner en moeitelozer leven.

Door het verlies van mijn beide ouders (vader 2004 en moeder 2011) ben ik anders tegen het leven aan gaan kijken. Maar heb ik ook meer inzicht gekregen in mezelf. Mijn prioriteiten in het leven werden mij hierdoor heel duidelijk. “Leef met aandacht voor elkaar” en “Haal uit het leven wat erin zit!”, zijn dan ook mijn levensmotto’s. Ook werd ik me bewust van mijn belemmeringen en de overtuigen die ik met me meedroeg. Deze belemmeringen en overtuigingen hielden mij tegen in wat ik echt wilde in het leven. Het voelt zo fijn om weer de vrijheid te voelen en zelf de regie in handen te hebben, waardoor de balans in mijn leven weer terug is.

Als jouw coach help ik je om jouw oude patronen te doorbreken, minder spanning en stressklachten te ervaren, voor jezelf durven kiezen, relaties met mensen om je heen te verbeteren, meer te genieten van het leven, leven vanuit je hart of je vrijer en gelukkiger te voelen. Kortom, ik help je de regie weer in eigen hand te nemen.

Dus ben je op zoek naar jezelf, naar balans, voldoening? Wil je beter om kunnen gaan met tegenslagen en meer kunnen genieten van de mooie dingen in het leven? Ik leer je te luisteren naar je onderbewuste en te leven met aandacht, zodat jij zelf weer bepaald hoe je jouw leven leeft.

Jolanda Graumans

Functie: Casade – woonadviseur
Rollen: Goeie buur coach, energiecoach NOM, lid van de kopgroep Duurzaamheid

Opleidingen:
Professioneel Trainer Coach (2007)
Mindfulness Based Cognitive Therapy (2013)
Effortless Coach (2021)
Loopbaancoach (2022)
Maps Tell Guide (2022)

LinkedIn: Jolanda Graumans