Jan van der Meer

Sinds augustus 2005 ben ik werkzaam in de woningcorporatiesector, tegenwoordig in de rol van teammanager Financiële- & Facilitaire dienstverlening bij Zayaz te ‘s-Hertogenbosch.

“Ik help je financiële kansen en risico’s goed in te schatten.”

In de afgelopen jaren is het vertrouwen van particulieren in professionele partijen op de financiële markt behoorlijk geslonken. En dat begrijp ik goed. Mensen nemen daarom liever het heft in eigen hand, maar weten meestal niet waar te beginnen. Ook is het lastig om de kansen en risico’s goed in te schatten. Vervolgens nemen de meesten geen actie. En dat is zonde!

Als sparringpartner deel ik graag mijn kennis met jou

Ook dwingen de overheid en professionals ons steeds vaker om zaken zelf te regelen, maar dat is niet voor een ieder weggelegd. Daarom ga ik met iemand het gesprek aan als sparringpartner en deel mijn kennis, welke op diverse onderwerpen meer dan bovengemiddeld is, in begrijpelijke taal. Zo kan iemand beslagen ten ijs en met de juiste vraagstelling de professional benaderen.

 

Jan van der Meer

Functie: Teammanager FFD bij Zayaz

LinkedIn Jan van der Meer