Heb je geldzorgen? Je bent niet alleen!

Na de intense coronacrisis van de afgelopen 2 jaar, staan we voor een nieuwe uitdaging: de stijgende prijzen. Niet alleen de prijs voor de dagelijkse boodschappen is gestegen, maar ook de prijzen voor energie rijzen de pan uit. Helaas heeft iedereen er last van. We begrijpen het dan ook heel goed als je er vragen of zorgen over hebt. Weet dat je niet de enige bent! Een op de drie huishoudens heeft geldstress, zeker in deze tijd. Blijf er niet alleen mee rondlopen en ga erover in gesprek.

Er staat altijd iemand voor je klaar

Maak jij je zorgen of wil je met iemand praten over jouw financiële situatie? Dan kun je bij verschillende mensen terecht. Hoe moeilijk het misschien ook voor je is, het helpt om in actie te komen. Vaak kan alleen een gesprek er al voor zorgen dat je stress afneemt. Dus ga het gesprek aan. Dat kan met je leidinggevende zijn, een collega van HRM, Jan van der Meer als financieel coach binnen Expeditie Loopbaan, maar ook met een vertrouwenspersoon. Zij helpen je graag als je vragen of zorgen hebt.

Jan van der Meer (financieel coach Expeditie Loopbaan) kun je bellen op 073-6482 727 of mailen op j.vandermeer@zayaz.nl.

Praktische tips om beter rond te komen

Naast hoge prijzen kunnen ook levensgebeurtenissen gevolgen hebben voor je financiële situatie. Denk aan samenwonen, een huis kopen, een kind krijgen, uit elkaar gaan of ziekte. Op www.Wijzeringeldzaken.nl vind je hier meer informatie over. Hier staan ook tips om beter rond te komen en energie te besparen. Op www.geldfit.nl kun je checken hoe financieel fit je bent en hoe je meer grip kunt krijgen op geld. Ook vind je hier informatie over de energietoeslag en energiebespaartips. Kijk er eens op, wie weet heb je er wat aan!