Event Veranderende samenleving en technologie

Veranderende samenleving en technologie

Een inspiratiesessie voor alle (toekomstig) leidinggevenden en beleidsmaker

Ben jij klaar voor de toekomst?

Op Dinsdag 27 september 2022 organiseren we deze inspiratiesessie voor leidinggevenden en beleidsadviseurs binnen de corporatiesector.

We laten ons dan inspireren door spreker, filosoof en auteur Ruud Veltenaar. Hij geeft een helder en boeiend beeld van de toekomst. Zoals hij stelt: “verkeert de wereld niet in een financiële of economische crisis, maar in een transformatie naar een volgende fase in onze beschaving. De transitie raakt bijna iedereen en heeft grote invloed op ons leven en werk”.
Tijdens deze bijeenkomst geeft Ruud duidelijkheid over de toekomst en de uitdaging die voor ons ligt op een betere wereld en welke rol we daar als corporatie in kunnen spelen.

Ben jij klaar voor de toekomst en in staat om ook in turbulente tijden het verschil te blijven maken? Het is een presentatie met impact en veel inspiratie.

Na deze sessie gaan we met elkaar in gesprek over wat de impact van dit toekomstbeeld betekent voor jou, jouw corporatie en welke invloed jij daarop kunt hebben.

“Zelfs als jij niet geïnteresseerd bent in de toekomst, is de toekomst geïnteresseerd in jou”. Daarom houdt onze spreker zich bezig met het inspireren van een nieuwe generatie leiders, bestuurders en beleidsmakers die gericht zijn op de toekomst en het creëren van meerwaarde voor de samenleving en andere mensen.

Voor alle (aankomend) leidinggevenden & beleidsmakers van onze aangesloten corporaties.

Dinsdag 27 september 2022, 12.00 – 17.00 uur

Locatie: De Biechten, Vincent van Goghlaan 1 Rosmalen

Let op: maximaal 60 personen kunnen deelnemen.

Kijk hier voor het programma en om aan te melden. Inschrijven kan tot en met 11 september 2022. Deelname is kosteloos.

Over de spreker

Ruud Veltenaar is filosoof, trendwatcher, TEDx spreker, bevliegeraar, buitengewoon hoogleraar en sociaal bewogen investeerder. Hij is een talent in het vertalen van trends en ontwikkelingen naar de impact van ons leven en werk. Als geen ander weet Ruud dat het creëren van een perspectiefrijke toekomst meer vereist dan motivatie en hard werken. Om de toekomst zelf te creëren heb je relevantie informatie, heldere inzichten en effectief leiderschap nodig.

Dat is waarom Ruud Veltenaar al decennia lang de wereld rondreist en samenwerkt met alle soorten leiders, van CEO’S tot staatshoofden en van schoolhoofden tot studenten.

Deze middag verschaft Ruud ons een doorkijkje naar de toekomst en maakt hij duidelijk hoe we zelf meerwaarde kunnen creëren in een turbulente wereld, die in ras tempo transformeert maar een volgende fase in onze beschaving.

12:30–13:00 uur                          Inloop met broodjes

13:00–13.15 uur                          Welkom

13:15–14:45 uur                          Gastspreker Ruud Veltenaar

14:45–15:00 uur                          Pauze

15:00–16:00 uur                          Gesprekken

16:00–17:00 uur                          Afsluiting en aansluitende borrel

Sociaal cultureel centrum De Biechten
Vincent van Goghlaan 1
Rosmalen

Dit event wordt gratis aangeboden door Expeditie Loopbaan.

Kosteloos annuleren tot 48 uur voor aanvang van het event.

Bij no show wordt € 100,00 doorbelast aan jouw corporatie!

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden