Mijn ervaring met de financieel coach

Ik wil graag een kattenopvang starten voor katten die niet meer thuis kunnen wonen, omdat hun baasjes niet meer voor ze kunnen zorgen. Zelf weet ik weinig tot niks  van bankboeken en kasstromen. Dus ik heb hulp nodig. Voor mijn nieuwe onderneming heb ik een begroting gemaakt. Deze begroting wilde ik graag met een financiële coach bespreken en ook wilde ik weten hoe ik een eigen bedrijf – in mijn situatie- kan financieren.

Jan heeft me hartelijk ontvangen bij Zayaz en alle tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. Samen begonnen we de begroting door te nemen. Hij gaf tips over belastingen, inkomsten en privé kosten , maar vooral stelde hij mij gerust: Een begroting hoeft niet perfect te zijn. Voor de financiering van mijn plan kwam Jan met een creatieve oplossing, waar ik zelf van dacht dat het te duur zou zijn. Deze oplossing ga ik nu met een hypotheekadviseur onderzoeken.

Jan heeft veel kennis van financiële onderwerpen en kan je goed helpen met je vragen. Hij denkt mee, geeft goede tips op zakelijk en privé gebied. Je kunt merken dat hij zijn vak verstaat, want hij geeft advies met voorbeelden. Hij kan goed met je praten en legt contact over de vraag die je hebt. Wat mij vooral is bijgebleven uit het gesprek is Jan zijn enthousiasme. Hij bracht  met veel plezier nieuwe ideeën in en droomde met me mee over de toekomst in mijn nieuwe onderneming.

Dat heeft mij de energie gegeven om ook met de financiële aspecten van mijn plan aan de slag te gaan.