Cissie Schellings

Ik heb een gloednieuwe coaching opleiding en met mijn kennis kan ik je helpen te groeien en effectief te zijn in je werk.

“We starten altijd vanuit jou en jouw coaching vraag”

We gaan op zoek naar wat jij als persoon kan inzetten, om jouw talenten en drijfveren optimaal te gebruiken.

Coaching is vragen aan een coach je mee te helpen aan jouw groei. Jij als persoon wil iets veranderen.  Dat is anders dan in een adviesrol , waarin ik je adviezen zou geven op de inhoud en aanpak.

Jij staat zelf aan het roer en bepaalt de richting en het doel en ik help je te zien wat je kunt inzetten en waar je blij van wordt.

In de essentie is er sprake van coachen als: Het zelf lerend, zelf oplossend, zelfsturend en zelf accepterend vermogen vergroot wordt van degene die wordt gecoacht.

Dit doen we door een coaching vraag te formuleren en  deze is leidend . De focus is op ‘ontwikkeling’ van de persoon (in relatie tot het werk) en er wordt elke gesprek resultaatgericht gewerkt  aan wijziging in gedrag/houding.

 

Dit is mijn profiel als coach

Ik bied in de gesprekken een betrouwbare manier van coachen, zodat aan het eind van het gesprek altijd met een resultaat weggaat.

Mijn aanpak zorgt voor vertrouwen en een veilige omgeving om te leren en te groeien. Omdat ik creatief ben in het bedenken van opties, zoeken we samen naar verschillende mogelijkheden, en ben ik een goede sparringpartner. Ik bereid me goed voor en zorg dat ik hulpmiddelen beheers, die ik kan inzetten. Iedere gecoachte krijgt van mij wat ie op dat moment nodig heeft.

Ik gun  iedereen wat ik zelf heb ervaren in coaching gesprekken en dat is : meer inzicht, meer vertrouwen in eigen kunnen en inzicht in talenten en drijfveren.

 

Cissie Schellings

Functie: Adviseur informatiemanagement & bedrijfsvoering bij Casade.

LinkedIn Cissie Schellings