Donderdag 23 mei was er een leuk gevarieerd programma in Eindhoven.

Allereerst nam BRIL innovatie ons mee in de wereld van het managen van innovatie. Dit is wezenlijk anders dan het managen van processen. Het managen van innovatie is een continue proces.

De aansluitende workshop was een leuke manier om de theorie om te zetten in praktijk. Hoe werk je een experiment uit? Welke aannames doe je aan de voorkant, zodat je die later kunt toetsen? Ongeacht de uitslag is ieder experiment geslaagd! Je weet wat wel/niet verstandig is om verder uit te werken.

Later volgde een rondleiding door de wijk verzorgd door Trudo. Ontzettend leuk om te horen en zien 🙂 wat er is gebeurd met het oude Philipsterrein. Van een afgesloten bedrijventerrein naar een open wijk met veel activiteiten.

Na de lunch heeft Woonbedrijf een toelichting gegeven op de bouw van de appartementen Space-S en de rol van de bewoners hierbij. Het bezoeken van een aantal gebouwen gaf een goed beeld. De betrokkenheid van de bewoners blijkt ook nu nog. Ze waren aanwezig bij de uitleg over het project en verzorgde de rondleiding.

Een leuke en leerzame dag!

Anita Monden