Bert Vos

Wat is er mooier om te ontdekken wat werkelijk in een mens schuil gaat. Te horen wat juist niet gezegd wordt maar er wel is en je medemens daartoe uit te dagen en te helpen.

“Kijk niet te kritisch naar jezelf en zoek je energie.”

Ieder mens doet er toe en wil er toe doen! Iedereen vind dat ook en toch is het soms best lastig. Wat vinden anderen van mij? Doe ik het eigenlijk wel goed volgens anderen? Vaak kijken we door de bril van de ander (te) kritisch naar ons zelf en hangen daar een etiket aan wat niet altijd de werkelijkheid is. We nemen dat mee als persoon en kan dan ook parten spelen in je dagelijks leven en dus ook je werk als beginnend professional.

We camoufleren wat we niet prettig aan onszelf vinden en voor je het weet lopen we op onze tenen. Tja… en dat kost energie en die energie hebben we juist nodig om te stralen, vooruit te kijken en lekker aan de slag te gaan en te blijven met onze persoonlijke ambities en die van onze werkgever(s).

Ik help je met je blokkades

Als voormalig politieagent, jongerenwerker, sociaal werker en ondertussen vijf jaar wijkconsulent fascineert het me met mensen de diepte in te gaan en op zoek te gaan naar energie die ieder mens in zich heeft met zijn of haar eigen achtergrond. In de zoektocht naar energie komen we blokkades vanzelf tegen. De meeste mensen willen deze blokkades gelukkig liever niet en dan is een beschikbare coach toch best een fijne hulplijn om je verder te helpen.

Voor mij al met al in 2020 , naast de al opgedane ervaringen, de reden een opleiding tot professional coach te volgen bij Psychdynamica die ik medio 2021 met goed gevolg heb afgerond.


Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

Bert Vos

Functie: Wijkconsulent bij Woonstichting JOOST

LinkedIn: Bert Vos