Bert Kaiser

Intuïtief coach

Wat is er mooier dan mensen te zien groeien in hun werk? Hoe mooi als iemand zijn passie vindt? En als je daar ook nog een bijdrage aan kunt leveren, dan is dat voor mij kicken. Ik krijg daar energie van.

Ik vind het een uitdaging om me voortdurend verder te ontwikkelen als coach en als mens. Het is voor mij een reis die niet op houdt. Ik weet me zelf vaak te verrassen. Inmiddels heb ik skills en vaardigheden ontwikkeld, waarmee ik mensen kan helpen te ontdekken waar kansen en mogelijkheden liggen om zichzelf verder te ontwikkelen, vaardigheden te ontwikkelen om betere keuzes te kunnen maken. Dat is voor mij essentieel: de coachee bepaalt zelf zijn richting, de coachee heeft het in zich.

Als coach vertrek ik vanuit “niet-weten”. Ik wil oordeel loos kunnen luisteren. Als coach wil ik helpen bij jouw persoonlijke ontdekkingsreis. Ik ben goed in staat om te verbinden, mijn taal af te stemmen op mijn gesprekspartner. Ik ben respectvol voor de mens tegenover mij. Ik ben empathisch en begripvol.

Analytisch sterk. Laten ervaren dat je een opgave vanuit verschillende hoeken kunt bekijken, is iets wat ik kan. Er is niet een waarheid. Mensen zijn soms verrast door mijn vragen. Ik krijg vaak te horen “zo heb ik het nog niet bekeken, het zet mij aan het denken”.

“Weten” gaat voor mij verder dan kennis, met je verstand kunnen begrijpen, en kunnen beredeneren van keuzes. “Weten” heeft ook te maken met of het goed voelt, bewust zijn van wat je energie geeft. “Weten” is ook je bewust zijn van blokkades, van waar het schuurt, wat pijn doet. Het “weten” is bij iedereen aanwezig, je moet je er wel bewust van worden. In je eentje is dat vaak moeilijk. Soms zit je vast in je eigen gedachten en is het moeilijk om die cirkel te doorbreken. Of je ziet het gewoon effe niet. Voor een loopbaanadvies ben je bij mij aan het verkeerde adres. Ik wil wel samen met jou op zoek gaan naar wat voor jou het verschil maakt, wat je echt belangrijk vindt, zodat je tot een goede keuze komt voor een volgende stap in je loopbaan.

Ik heb het nodige in mijn rugzakje zitten dat ik kan inzetten in een coach-traject. Ik ben nieuwsgierig, leergierig en maak graag kennis met nieuwe mensen.
In mijn LinkedIn-profiel vind je meer van mijn achtergronden. Ben jij nu ook nieuwsgierig? Neem dan gerust contact op.

Bert Kaiser

LinkedIn Bert Kaiser