Belinda van Diem-Smit

Wil jij je loopbaan verbeteren, van carrière veranderen of simpelweg meer voldoening uit je werk halen?

Als loopcoach help ik je graag bij vragen rondom jouw loopbaan.

Wie ik ben?

Ik ben Belinda. Ik ben getrouwd, moeder van twee tieners en woon in het mooie Brabant. Ik ben een buitenmens, houd van fietsen en wandelen, je vindt me vaak in de bieb, ik kook graag met familie en vrienden, het strand is ieder seizoen goed wat mij betreft en ik ben gek op huis & interieur. In mijn werk ben ik gedreven, doelgericht en vind ik het van belang om betekenisvol werk te doen. Samen het verschil te kunnen maken. Daarbij heb ik oog voor wat niet gezegd wordt maar wel van belang is en kan ik relevante verbindingen leggen. Inmiddels werk ik bijna 12,5 jaar bij de woningcorporatie in verschillende functies. Ik ben dus goed bekend met de context en werkomgeving waar jij je in bevindt.

“Jij staat centraal!”

Hoe ik graag werk

Loopbaancoaching gaat over jou, jouw werk en alles wat je daarin tegen komt. Jij staat centraal. Het belangrijkste is natuurlijk dat we een klik voelen. Daarom plannen we eerst een kennismaking in. Voelt het voor ons beiden goed, dan maken we een plan hoe we gaan samenwerken de komende tijd. Afhankelijk van je vraag kan dat variëren van een paar coaching sessies tot een wat intensiever loopbaantraject. Ik bied je een luisterend oor, zonder oordeel en een persoonlijke benadering in een vertrouwde omgeving. Ik vind het belangrijk dat jij je bewust wordt van je dilemma’s en wat je zelf kunt doen om deze te overwinnen. Maar zeker ook van je kwaliteiten en hoe je die nog beter kunt inzetten. Daarbij hanteer ik een praktische aanpak die je in staat stelt met kleine stappen vooruit te komen. Dat het ook voelt als iets dat haalbaar is en blijvend effect kan hebben. Dat vraagt van jou commitment, jouw tijd en aandacht zijn bepalend voor het succes. Ik ben er om je hierin te begeleiden en supporten.

Belinda van Diem-Smit

Functie: Programmamanager Datagedreven werken bij KleurrijkWonen

LinkedIn Belinda van Diem-Smit