Ans de Kok

De weg van Rabo naar Wooncorporatie.

Toen ik in 2016 te horen kreeg dat mijn functie van Financial Controller bij de Rabobank in de loop van 2017 zou vervallen dacht ik “Wat nu?”.Ik had een carrière van bijna 39 jaar bij de Rabobank achter de rug en het was duidelijk dat daar voor mij geen plaats meer was. Vanuit de Rabobank heb ik alle ondersteuning en begeleiding gekregen die ik nodig had om op zoek te gaan naar een nieuwe toekomst.

Uit diverse tests die ik gedaan heb bleek dat ik goed zou passen in de publieke sector. Ik heb me in mijn zoektocht met name gericht op Zorg, Onderwijs en Wooncorporaties. Vanuit mijn netwerk ben ik in contact gekomen met Ieke Houben van Expeditie Loopbaan. Zij heeft aangeboden een werkervaringsplaats voor mij te zoeken bij een Wooncorporatie. Een mooie manier voor mij om te ondervinden hoe het is om in die branche te werken, ervaring op te doen en mijn netwerk uit te breiden. Ieke heeft mij in contact gebracht met Marco van Beurden, Manager Financiën en Waardesturing bij Casade in Waalwijk. Sinds oktober werk ik in het team van Marco en ondersteun ik op de Financiële Administratie. Vanaf de eerste dag voelde ik me welkom in het team, goede sfeer, fijne werkzaamheden, mooie organisatie.Ik ben helemaal enthousiast geworden over werken bij een Wooncorporatie. Ik hoefde dus niet lang na te denken toen er een vacature op de Financiële administratie was bij Woonstichting ‘Thuis in Eindhoven. Ik heb gesolliciteerd en ben aangenomen. Dat alles met de steun vanuit mijn nieuwe netwerk bij Casade, met name Marriet Boersma en Marco van Beurden, en natuurlijk Ieke Houben van Expeditie Loopbaan.

Op 2 januari begint voor mij een nieuw avontuur. Ik heb er veel zin in en het volste vertrouwen dat ik bij ‘Thuis opnieuw een goede werkgever en fijne collega’s krijg.

Dank je wel, fijne mensen bij Casade, dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt.

Ans de Kok